logo VEG Kruiskerk Heerde

Actueel
Jongerendienst 25 november: de foute party
Zondagavond 25 november om 19.00 uur is er weer een jongerendienst. Het thema van deze dienst is 'de foute party'. De muzikale medewerking is van gospelband G.R.O.W. uit Wezep.

Lees verderFEBE: Mooi van binnen- mooi van buiten
Op vrijdag 16 november is er weer een FEBE- activiteit. Dit keer met het thema: Mooi van binnen - mooi van buiten. De avond is in het Kruispunt en begint om 19.00 uur.

Lees verderDiensten archief
11 november
Ochtenddienst

Doop en Belijdenisdienst. 3 kinderen ontvangen het teken van de Heilige Doop en 5 ouders doen belijdenis van hun geloof.

dienst achteraf beluisteren
11 november
Avonddienst

Heerde Zingt Op Zondag. Met muzikale medewerking van Shine en Testify.

dienst achteraf beluisteren
10 november
Avonddienst

Dankdienst voor het leven van zr. B. Saaltink-Pleiter. Van 12.00-13.00 is er gelegenheid om de familie te condoleren in de Bovenzaal.
07 november
Avonddienst

Dankdag voor gewas en arbeid
04 november
Ochtenddienst

Viering Maaltijd van de Heer. Koffiedrinken na de dienst.

dienst achteraf beluisteren

 
04 november
Avonddienst

Liedje van Verlangen: Lichtstad met de paarlen poorten.

dienst achteraf beluisteren
02 november
Avonddienst

Dankdienst t.g.v. het 40 jaar huwelijk van Leo en Gerrie Montfrooij.
28 oktober
Ochtenddienst

Bijbelzondag. Binnenvaartschippers te gast en koffiedrinken na de dienst.

dienst achteraf beluisteren
28 oktober
Avonddienst

Jeugddienst met muzikale medewerking van Efron en Iris.

dienst achteraf beluisteren
21 oktober
Ochtenddienst

dienst achteraf beluisteren
21 oktober
Avonddienst

dienst achteraf beluisteren
Toon meer diensten

Fotoalbum

Hier vindt u afbeeldingen van recente bijeenkomsten

Startzondag 2018 - (67 foto´s)

Op zondag 9 september was er de startzondag. Na een feestelijke dienst waarin de jongeren van 12 jaar welkom werden geheten was er een gezellige bijeenkomst bij de Schaapskooi op de Renderklippen. Er was koffie, gebak, broodjes haring, saté, fruit en gelegenheid voor ontmoeting. 's mddags kon men wandelen met de boswachter en ook voor de jongeren was er van alles te doen. De dag werd afgesloten met een openluchtdienst bij de Schaapskooi.

 
Kom je eten op 7 en 8 september - (21 foto´s)

Een onderdeel van het startweekend was "Kom je eten?". Bij een aantal gemeenteleden waren anderen welkom om mee te eten tegen een vergoeding. De opbrengst hiervan was voor het goede doel: Trans World Radio. Het waren gezellige en voedzame bijeenkomsten waar veel ruimte was voor ontmoeting. Deze foto's geven een beeld hiervan. 

 
Contactmiddag 'Jeugd van vroeger' 4 september - (11 foto´s)

Dinsdag 4 september was de eerste contactmiddag voor de Jeugd van Vroeger van dit seizoen. Het was een erg gezellige middag.Na de opening door Janna Lans werd er uit volle borst mee gezongen bij het accordeon spel van Ted Hoogers.Nog een paar rondjes bingo en wat lekkers bij de koffie/thee en wat hapjes tussen door.Daarna werd de middag besloten met een heerlijk buffet.Zeer voldaan keerde een ieder huiswaarts na een zeer geslaagde opening van het seizoen.

 

 
Rommelmarkt 2018 - (31 foto´s)

Zaterdag 8 september was er weer de rommel- en warenmarkt. Naast kramen met gebruikte spullen waren en ook fruit, bloembollen en gerookte forel of kip te koop. Ook was er ruimte voor ontmoeting met koffie/ thee/ fris en lekkere koek en kon meegedaan worden aan het Rad van Fortuin. De prijzen hiervoor waren beschikbaar gesteld door de middenstand van Heerde.

De opbrengst van de markt was €3.000,= voor het goede doel van het startweekend: Trans World Radio.

 
Doopdienst 3 juni 2018 - (21 foto´s)

Zondag 3 juni 2018 ontvingen Levi  Boensma en Thijs Koelewijn het teken van de Heilige Doop.

 
Ouderenmiddag 29 mei - (31 foto´s)

Dinsdag 29 mei was de laatste ouderenmiddag van dit seizoen. Nicoline Jongkind was te gast om de aanwezigen te vermaken met van alles en nogwat. En de middag werd afgesloten met een heerlijk koud- en warm buffet.

 
Afsluiting seizoen Vrouwenkring - (30 foto´s)

Op donderdag 17 mei was de afsluiting van het seizoen van de Vrouwenkring. Een groep van 22 dames heeft genoten van een gezellige high-tea in Elburg.

 
Geworteld in ons hart - (18 foto´s)

Op 12 mei 2010 kwam de familie Donkervoort uit Heerde bij het tragische vliegtuigongeluk in Libië om het leven. Zij waren trouwe, meelevende leden van onze gemeente. Als gemeente ontving wij een deel van de nalatenschap van de familie Donkervoort. Bij het accepteren daarvan deden wij de belofte dat er een tastbare herinnering zou komen aan de familie.  Toen de treures voor de kruiskerk wegens ouderdom gekapt moest worden (deze was meer dan100 jaar oud) is besloten deze te vervangen door een Ginkgo Biloba, ter nagedachtenis aan de familie. Bij de boom is een kei gelegd met daarop de tekst uit Ezechiël 47:12. Op 12 mei 2018 is na een korte samenkomst deze kei onthuld.

 
Hemelvaart 2018 - (21 foto´s)

Op Hemelvaartsdag kon men al vroeg uit de veren voor de Emmauswandeling nabij molen de Vlijt in Wapenveld. Na de wandeling was er om 10.00 uur een dienst op de geboorteplek van onze gemeente. I.v.m. het weer helaas binnen.

 
Opbrengst 40-dagen project - (5 foto´s)
 
Paasmiddag "de jeugd van vroeger" - (18 foto´s)

Dinsdag 20 maart vierde de jeugd van vroeger hun paasmiddag. Op deze pagina een aantal foto's van deze geslaagde middag.

 
Kamp 2018 - (194 foto´s)

Van 13 tot en met 15 april mochten de kinderen van 8 tot 12 jaar weer op kamp. Ook dit jaar hadden ze een goede tijd op de Langenberg in Rijssen. Deze foto's geven een indruk van het kamp.

 
Psalm 151 - (5 foto´s)

Bij Crosspoint hebben de jongeren zelf psalmen geschreven. Onder de naam "Psalm 151" verschijnen deze elke maand in het maandblad. En nu ook op de website.

 
Regionale Vrouwenontmoetingsdag 2018 - (37 foto´s)

De Vrouwenkringen van de Vrije Evangelische Gemeenten uit de regio organiseren eens in de twee jaar een Ontmoetingsdag. Deze werd dit jaar op 15 maart in Heerde georganiseerd met een heel mooi programma. Deze dag had als thema "Liefde en Trouw".

Tijdens de dag werden mooie liederen gezongen en gedichten voorgelezen. Er was ook medewerking van ds. Weststrate met een korte overdenking over "Liefde en Trouw, echt iets van vroeger. In het middagprogramma was mevr. Hilberink , de verhalenvertelster, onze gast met haar programma L(M)and van belofte. Zij speelde eerst op een prachtig instrument, de citer enkele liederen voor ons. Dit was zo ontzettend mooi en ontroerend. Na de pauze vertelde zij een verhaal, L(M)and van belofte, gebaseerd op een persoon uit de bijbel. Het was een prachtige dag.

 
Kap boom - (11 foto´s)

Jarenlang stond er op het kerkplein een Treures. Waarschijnlijk is deze aangeplant vlak na de bouw van de Kruiskerk. Hoeveel kerkgangers en bezoekers zijn er niet langs deze boom gekomen. Een vast punt in de B. van Dijklaan. In de holten van de boom vonden vogels een plek om te schuilen en te nestelen. Maar helaas was de boom "op". Er kwam steeds minder blad aan de boom en de boom was door het afknappen van dode takken uit model en kon een gevaar gaan vormen. De januaristorm van 2018 kon hij nog weerstaan. Maar op zaterdag 20 januari werd de boom met inzet van vrijwilligers en materieel van de firma Lagemaat toch gekapt.

In het voorjaar van 2018 zal er op deze plek een nieuwe boom geplant worden. Een boom passend  bij de kerk en ter herinnering aan de familie Donkervoort.

 
Herdenken 2017 - (12 foto´s)

Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar herdachten we in de ochtenddienst de mensen uit onze gemeente die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Maar ook al die anderen die kort- of langer geleden ons ontvallen zijn en die we nog steeds missen. Op het liturgisch centrum was een bloemschikking gemaakt met de stenen met de namen van de mensen die herdacht werden. Deze stenen zijn meegegeven aan de familie. Daarna was er gelegenheid om een kaarsje aan te steken om iemand te herdenken.

 
Dopen 12 november 2017 - (40 foto´s)

In deze dienst hebben Suze Geerling, Liza van 't Einde, Daan Andrea en Naomi Bronsink het teken van de heilige doop ontvangen.

 
FEBE: handlettering 27 oktober - (29 foto´s)

Op vrijdag 27 oktober hadden de dames van FEBE een gezellige en creatieve bijeenkomst. Er was een workshop handlettering onder leiding van Martine van Ommen en Herma Bronsink. Er werden mooie creaties gemaakt.

 
Dopen 8 oktober 2017 - (52 foto´s)

In deze feestelijke dienst ontvingen Niek Slob, Noortje Tuinman, Lotte van de Streek en Sienna Jansen het teken van de Heilige Doop.

 
Startweekend - zondag - (83 foto´s)

Naar goede gewoonte heetten we de 12-jarigen welkom en brachten we de dag gezamenlijk door, waarna we besloten met een openlucht dienst. Ditmaal in de kuil bij Camping Molecaten 'De Koerberg'.

 
Startweekend 2017 - vrijdagavond 8 september 2017 - (39 foto´s)

"Kom je bij me eten"

DE aftrap van het startweekend 2017. Voor de VEG een geheel nieuwe activiteit: er is een kok en er zijn eters. De kok bepaalt de prijs en de opbrengst gaat naar het goede doel. Bij diverse gemeenteleden thuis werd het menu bepaald en over belangstelling was niet te klagen. Zo kon er gekozen worden uit: een drie gangen menu, een Mexicaanse maaltijd, Tarte flambee, een Noorse proeverij, een uitgebreide Indische rijsttafel, een luxe BBQ, een Indonesche maaltijd en uiteraard kon de pizza niet ontbreken. De avond kon geheel in stijl afgesloten worden met na-borrelen in Oene. Wat kenmerkend is, was dat iedere locatie zijn eigen sfeer had, maar dat gezelligheid en verbondenheid de boventoon voerde. Kortom: een zeer goede start van een nieuw seizoen. Wat ons betreft: wordt vervolgd!

 
Pinksteren - Belijdenisdienst 4 juni 2017 - (19 foto´s)
 
Kamp 2017 - (172 foto´s)

Van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april was er een kampweekend voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ze waren op kampeerboerderij "De Langenberg" in Rijssen waar ze bezig zijn geweest met sport, spel, creatief bezig zijn en natuurlijk een stukje bezinning. Het thema dit jaar was "Het dak eraf". Bijgaande foto's geven een kleine indruk van dit mooie weekend.

 
Hemelvaart 2017 - (66 foto´s)

25-5-2017 Hagepreek anno 2017. Terug naar bekende (historische) grond: Molen de Vlijt te Wapenveld

 
Vrouwenkring 11 mei - (25 foto´s)

De laatste ontmoeting van de vrouwenkring van het seizoen was op donderdag 11 mei 2017. Eerst zijn de dames (32 van de 35 leden) naar de Spikke geweest om een hapje te eten. Er is genoten van een heerlijk buffetje. Daarna was het vervolg van het programma in de Bovenzaal. De Cannenburgers Boerenzangers waren uitgenodigd voor een avond met muziek. Zij waren met 4 mannen en één vrouw. Ze zongen oude liedjes en stukjes van Jan van Riemsdijk. De refreinen konden vanaf een spandoek meegezongen worden en er werd meegediend. 

Het werd een ouderwetse avond vol gezelligheid. Een mooie afsluiting van het seizoen.

 
FEBE ontmoet Elise Mannah februari 2017 - (33 foto´s)

Op 24 februari vond de ontmoeting tussen Febe-vrouwen en Elise Mannah plaats. Met 54 vrouwen vanuit verschillende kerken uit Heerde, werd er genoten van mooie zang en prikkelende woorden. Een avond om niet meer te vergeten, wat een zegen.......

 
FEBE - Nieuwjaarsfeest 2017 - (36 foto´s)
 
Doopdienst 11 december - (30 foto´s)

 In deze dienst ontving Mette Dalhuisen het teken van de Heilige Doop.

 
Wij herdenken 2016 - (6 foto´s)
 
FEBE - after summer party - (30 foto´s)
 
Vrouwenkring Kerk op de catwalk - (79 foto´s)

Op 22 september startte het seizoen van de Vrouwenkring. Mevr.Zuidema uit Ugchelen was deze avond onze gast met haar programma "Kerk op de catwalk. Hierbij showden leden van onze gemeente kleding van voorgangers uit vroegere tijden tot heden. 

Het was een hilarische en zeer gezellige avond, waarbij de verrassing van onze leden, als hun man binnen kwam van hun gezichten te lezen valt.

Weet u wie deze geweldige catwalk figuren zijn? Zoek en gij zult vinden.

 
Startweekend 2016 - Zondagmiddag - (188 foto´s)

Na de ochtenddienst vertrok de gemeente traditiegetrouw naar de schaapskooi. Daar wachtte koffie/thee met wat lekkers, een compleet verzorgde lunch en een gezellig samenzijn. Want gemeentezijn is ook tijd nemen voor elkaar. Daarna volgde 'vermaak' in de vorm van een kinderprogramma met Elise Mannah, een GPS speurtocht voor de jeugd en een dialektverhaal door Herman Visser voor de volwassenen. De dag werd afgesloten met een dienst buiten de kooi.

 
Startweekend 2016 - Volleybal - (52 foto´s)

Traditioneel werd er weer gevolleybald op de vrijdagavond. Wijken tegen elkaar. En de winnaar was.....

 
Startweekeind 2016 - Rommelmarkt - (40 foto´s)

Een betere dag hadden we ons niet kunnen wensen. Bijzonder mooi weer, veel gezelligheid en veel kraampjes!

 
Vernieuwing inrichting kerkzaal - (23 foto´s)

In de zomer van 2016 is druk gewerkt aan de vernieuwing van de kerkzaal. Zo zijn alle bestaande banken verwijderd om opnieuw gelakt te worden. Ook worden ze voorzien van zitkussens. Naast de banken komen er ook nieuwe, bijpassende stoelen.

Verder is de houten vloer van de kerkzaal vervangen. De oude vloer is door vrijwilligers verwijderd en vervangen door een nieuwe eiken vloer.

De foto's geven een impressie van de werkzaamheden. Inmiddels is ook begonnen met het plaatsen an de vernieuwde banken en de nieuwe stoelen.

 
Afsluiting seizoen Vrouwenkring - (41 foto´s)

Op donderdag 19 mei was de afsluiting van het seizoen van de Vrouwenkring. Dit met een uitstapje naar het Kroonluchter atelier in Oldebroek. Onder het genot van een kopje kofie/thee met een heerlijk stuk appelcake met slagroom was daar uitleg over allerlei soorten kroonluchters.

Weer terug in de kerk was er gelegenheid voor een drankje en een warme maaltijd. De avond werd afgesloten met een quiz met vragen uit de Bijbel met de beginwoorden "Ik Ben..... wat aansloot bij het jaarthema , Ik Ben met jullie.

 
Dienst bij de molen op hemelvaartdag - (151 foto´s)

Wat een bijzondere dienst, op een bijzondere plek en met ongelooflijk prachtig weer! De openluchtdienst op Vrieze's Erfgoed, bij molen de Vlijt in Wapenveld.

Een mooie sfeer, hier weergegeven in de foto's. (voor de nieuwsgierigen hier vast enkele plaatjes. Later volgen er meer!)

 
Kamp 2016 - (69 foto´s)

Op 8, 9 en 10 april 2016 werd er weer een kampweekend georganiseerd voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar begon dit weekend op vrijdagavond, voor de kinderen van 6 en 7 jaar op zaterdagochtend.

Ook vriendjes en vriendinnetje waren weer van harte welkom.

 
FEBE-Maskers Af 15 april 2016 - (135 foto´s)
 
Dopen 3 april 2016 - (24 foto´s)

Doopdienst. Tijdens deze dienst heeft Bram Yannick Parren het teken van de Heilige Doop ontvangen.

 
Crea- avond Vrouwenkring - (15 foto´s)

Op 17 maart was er een crea- avond van de vrouwenkring. Onder leiding van Liesbeth Woensdregt werden er paasstukken gemaakt. En er was een lieve paasgroet van Tine Hardeman.

 
Grote schoonmaak - (10 foto´s)

Naast alle vrijwilligers die wekelijks de zalen in het kerkgebouw schoonmaken, wordt eens per jaar extra menskracht ingezet voor de grote schoonmaak. Dat was afgelopen week. Hier enkele foto's als impressie.

 
Joop Bosch 40 jaar organist - (24 foto´s)

Op zondag 31 januari jl stond de Vrije Evangelische Gemeente even stil bij een bijzonder jubileum. “Deze maand is het veertig jaar geleden dat Joop Bosch achter het orgel plaats nam om een dienst te begeleiden”, liet ds. Weststrate de gemeente weten.

 
FEBE - Nieuwjaarsreceptie 2016 - (94 foto´s)

De 1e FEBEnieuwjaarsreceptie was een feest! Nu nagenieten m.b.v. de foto's. Geniet u mee?

 
Alle helpers: BEDANKT! - (20 foto´s)

Wij zijn dankbaar dat wij als gemeente zoveel actieve vrijwilligers hebben, met zoveel verschillende talenten. Ieder werkt mee, naar eigen vermogen. 

Kerststal / kerstmarkt
De opbouw, ieder jaar weer, vanaf woensdag van de kerststal, kerstmarktkramen, sfeerverlichting is altijd een hele klus. Hier komen dan ook vele handige handen aan te pas. En dan op zaterdagmiddag, als iedereen voldaan naar huis gaat, moet alles weer afgebroken en opgeruimd worden. Logisch dus dat deze mensen dan 's avonds op een heerlijke maaltijd kunnen rekenen, door andere vrijwilligers bereid. Wat een saamhorigheid!

Alle helpers: BEDANKT!

 
Kerstfeest ouderen 2015 - (31 foto´s)

Op dinsdag 15 december hadden de ouderen van de gemeente hun kerstfeest, samen met de dames van de vrouwenkring. De Bovenzaal was omgetoverd naar een Kerstzaal waar 84 ouderen konden genieten van de mooie bloemstukken van Roelie van Norel en de andere kerstversieringen die door verschillende dames gemaakt waren. Er was een mooi programma met kerstliederen zingen, stukjes, gedichten, natuurlijk het kerstverhaal en een overdenking over het Kind in de stal. Beerd van Oene zong enkele liederen  onder leiding van Ted Hoogers. Het was een prachtige middag waarbij wij met een geopend hart in de stal keken naar Het Kind.
Zo gaan wij de kerstdagen beleven. Kerst met het Kind Jezus  als Godsgeschenk 

 
Dopen 13 december 2015 - (70 foto´s)

De doop is bediend aan:
JULIA ADRIANA VAN OLST
MANUEL JANNES BEKENKAMP
HUGO EIKELBOOM
VEERLE HENRIKE BERTINE VAN DER WAL 

 
Oefenen kersttoneel - (65 foto´s)

Onder de vakkundige leiding van Jan Timmerman, schrijver van weer een fraai, nieuw toneelstuk en regisseur Ditty Jagersma, is een deel van de gemeenteleden al weer druk aan het studeren en repeteren geslagen voor het kersttoneel. Tijdens de Kerstherberg zal een hedendaags toneelstuk heel laagdrempelig 'de kerstboodschap' doorgeven. Benieuwd naar het resultaat? Zorg dan dat je erbij bent op zondag 20 december vanaf 19:00 uur in De Noordgouw.

 
Herdenken 2015 - (18 foto´s)

We herdenken de zusters en broeders dit ons in het voorbije jaar ontvielen. Altijd een bijzondere en troostrijke dienst, waarbij de bloemschikking symbolisch aansluit bij het thema 'afwachten of verwachten', het verdriet en de troost. 

 
Amsterdam - Ds. Jan de Liefde excursie - (50 foto´s)
 
FEBE vrouwencontact - eerste bijeenkomst - (52 foto´s)

Er is een groeiende groep jonge, actieve vrouwen binnen de gemeente, die veel met elkaar gemeen heeft, maar er doorgaans niet toe komt elkaar op te zoeken. Vanuit die achtergrond is FEBE vrouwencontact ontstaan. Een moment van ontspanning, soms bezinning, om met andere vrouwen in diezelfde leeftijdsgroep bij elkaar te komen. De eerste avond bestond uit Pitch & Putt en eten.

 
Startweekend 2015 - zondag - (190 foto´s)

Het was een prachtige dag! Jong en oud genoot volop van het gebodene. De voorspelde regen bleef uit tot na afloop van de dienst, toen iedereen weer huiswaarts keerde. En wat zongen de zusjes Regterschot prachtig!

 
Startweekend 2015 - zaterdag - (130 foto´s)

Het was gezellig druk op de parkeerplaats aan de Eperweg. Ook fijn dat VEG Zwolle en VEG Apeldoorn erbij waren! Er was genoeg te eten, drinken en beleven. Alle vrijwilligers weer heel hartelijk dank voor jullie enthousiasme en inzet!! 50% van de opbrengst komt ten goede aan de ambulance in de Oekraïne.

 
Startweekend 2015 - vrijdag - (62 foto´s)

Naar goede gewoonte is het startweekend in 2015 sportief van start gegaan met een volleybaltoernooi in de Faberhal. Voor sommige bezoekers was het een mooie gelegenheid om mensen te spreken, deelnemers te werven voor activiteiten, of gewoon even gezellig een appeltje mee te eten. En toen de jarige Jet binnenkwam, werd er natuurlijk even spontaan voor haar gezongen!

 
Verbouwing 2015 - (95 foto´s)

Onze kerk is te klein geworden. Het is een probleem om iedereen wekelijks van een zitplaats te kunnen voorzien. Daarom gaan we met 40 zitplaatsen uitbreiden.

Om dit te realiseren moet binnen in het gebouw een ingrijpende verbouwing plaatsvinden. Voor de financiering startten we een speciale actie ‘geef ons de ruimte’. Hiervoor is door onze leden en 'vrienden van de gemeente' een totaalbedrag van ruim € 50.000,- in korte tijd bijeen gebracht. Het is de bedoeling dat de verbouwing nog voor de zomervakantie van 2015 wordt gerealiseerd.

Verbouwing is vierde aanpassing
Sinds de bouw van de Kruiskerk in 1938 is dit de vierde verbouwing:

  • in 1964 werd een verenigingsgebouw achter de kerk gerealiseerd
  • In 1985 werden kerkzaal en bijgebouwen vergroot.
  • In 2005 werden de bijgebouwen met een grote zaal, hal en keuken en een grote kelder uitgebreid en werd de bestaande bebouwing gemoderniseerd.
  • In 2015 volgt nu deze capaciteitsvergroting, waarbij de halruimte onder het balkon bij de kerkzaal wordt aangetrokken. Aan de voorzijde van het kerkgebouw wordt een nieuw halletje gebouwd.

De Vrije Evangelische Gemeente in Heerde is de oudste Vrije Evangelische Gemeente van ons land (1835). Er zijn momenteel 950 leden en vrienden aan deze gemeente verbonden. De gemeente groeit jaarlijks op bescheiden wijze.

 
Komende week:
15
Vrouwenkring
Bovenzaal
Aanvang: 19:30 uur.

FEBE
Bovenzaal
Aanvang: 19:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

repetitie kersttoneel
Bovenzaal
Aanvang: 11:30 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:00 uur.

Christy-kids
Onderkomen
Aanvang: 18:15 uur.

Crosspoint + Time-out
Achterkamer
Aanvang: 19:30 uur.

Ichthus
Bovenzaal
Aanvang: 20:00 uur.

vergadering Jeugdraad
Huiskamer
Aanvang: 20:30 uur.

Avondgebed
Kerkzaal
Aanvang: 19:30 uur.

Vergadering nevendienst
op andere locatie
Aanvang: 20:00 uur.

Huiskring wijk 3
op andere locatie
Aanvang: 20:15 uur.

Bijbelstudie
Huiskamer
Aanvang: 19:30 uur.

Huiskring wijk 6
op andere locatie
Aanvang: 20:00 uur.

repetitie kersttoneel
Bovenzaal
Aanvang: 20:00 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.