logo VEG Kruiskerk Heerde
Meeluisteren via:  Winamp windows Media Player Real Player QuickTime Ander apparaat

Actueel
Kerststal en kerstmarkt in het centrum van Heerde
Voor de 10e keer staat dit jaar de kerststal in het centrum van Heerde in het weekend voor kerst. Dit jaar op vrijdag 15 en zaterdag 16 december. Natuurlijk zijn de bekende ingrediënten aanwezig zoals de levende kerststal, elk half uur het kerstevangelie in een andere taal, medewerking van koren, zangers en muzikanten, een kleine, niet commerciële kerstmarkt, een kerstwensboom en de lichtceremonie op vrijdagavond. Maar dit jaar is er meer te beleven. Dit met een kerstmarkt van de ondernemers op vrijdag, een schaatsbaan op de Brink en een mini- glazenhuis waaruit Radio 794 een dag lang uit gaat zenden t.b.v. Serious Request 2017. En op vrijdagavond is er in het Van Meurspark een kerstkuier waarbij iedereen in een sfeervol verlicht park langs het kerstverhaal kan wandelen.

Lees verderKom je bij me eten… voor Lesbos?!
‘Kom je bij me eten’ krijgt een vervolg! We zoeken koks voor de hele maand december en januari, om daarmee de vluchtelingen op Lesbos te kunnen helpen.

Lees verderWij steunen 3FM Serious Request
Dit jaar staat het glazen huis van 3FM Serious Request in Apeldoorn. Maar ook in Heerde staat dit jaar een glazen huis. Tijdens de kerstmarkt op 15 en 16 december zal er vanuit dit glazen huis 24 uur lang uitgezonden worden door Radio 794 vanaf de Dorpstraat in Heerde. Er kunnen natuurlijk liedjes aangevraagd worden, er kan gedoneerd worden en natuurlijk kun je een eigen actie starten. De opbrengst hiervan is voor Serious Request 2017 en zal in Apeldoorn aangeboden worden.

Lees verderDiensten archief
10 december
Ochtenddienst

2e Advent.
10 december
Avonddienst

Heerde Zingt op Zondag. De "All Singers" komen met en voor ons zingen.
03 december
Ochtenddienst

1e Advent. Koffiedrinken na de dienst verzorgd door wijk 1. Deze dienst wordt ook uitgezonden via radio 794.
03 december
Avonddienst

Kun je nog zingen?
26 november
Ochtenddienst

Laatste zondag van het kerkelijk jaar. Herdenking overledenen.
26 november
Avonddienst

God & You(th) dienst. Er is muzikale medewerking van Sanne van den Bosch met begeleiding door enkele leden van Seven.
26 november
Ochtenddienst

Kinderkerstfeest m.m.v. Poppentheater Arcanta (kinderen t/m 4 jaar) en Simon en Zo (oudere kinderen)
19 november
Ochtenddienst


19 november
Avonddienst


18 november
Avonddienst

Dankdienst voor het leven van zr. Eline van Leeuwen- Patijn.

Vanaf 11.00 - 11.45 uur is er gelegenheid de familie te condoleren in de Bovenzaal.
Toon meer diensten

Fotoalbum

Hier vindt u afbeeldingen van recente bijeenkomsten

Dopen 12 november 2017 - (40 foto´s)

In deze dienst hebben Suze Geerling, Liza van 't Einde, Daan Andrea en Naomi Bronsink het teken van de heilige doop ontvangen.

 
FEBE: handlettering 27 oktober - (29 foto´s)

Op vrijdag 27 oktober hadden de dames van FEBE een gezellige en creatieve bijeenkomst. Er was een workshop handlettering onder leiding van Martine van Ommen en Herma Bronsink. Er werden mooie creaties gemaakt.

 
Dopen 8 oktober 2017 - (52 foto´s)

In deze feestelijke dienst ontvingen Niek Slob, Noortje Tuinman, Lotte van de Streek en Sienna Jansen het teken van de Heilige Doop.

 
Startweekend - zondag - (83 foto´s)

Naar goede gewoonte heetten we de 12-jarigen welkom en brachten we de dag gezamenlijk door, waarna we besloten met een openlucht dienst. Ditmaal in de kuil bij Camping Molecaten 'De Koerberg'.

 
Startweekend 2017 - vrijdagavond 8 september 2017 - (39 foto´s)

"Kom je bij me eten"

DE aftrap van het startweekend 2017. Voor de VEG een geheel nieuwe activiteit: er is een kok en er zijn eters. De kok bepaalt de prijs en de opbrengst gaat naar het goede doel. Bij diverse gemeenteleden thuis werd het menu bepaald en over belangstelling was niet te klagen. Zo kon er gekozen worden uit: een drie gangen menu, een Mexicaanse maaltijd, Tarte flambee, een Noorse proeverij, een uitgebreide Indische rijsttafel, een luxe BBQ, een Indonesche maaltijd en uiteraard kon de pizza niet ontbreken. De avond kon geheel in stijl afgesloten worden met na-borrelen in Oene. Wat kenmerkend is, was dat iedere locatie zijn eigen sfeer had, maar dat gezelligheid en verbondenheid de boventoon voerde. Kortom: een zeer goede start van een nieuw seizoen. Wat ons betreft: wordt vervolgd!

 
Pinksteren - Belijdenisdienst 4 juni 2017 - (19 foto´s)
 
Kamp 2017 - (172 foto´s)

Van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april was er een kampweekend voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ze waren op kampeerboerderij "De Langenberg" in Rijssen waar ze bezig zijn geweest met sport, spel, creatief bezig zijn en natuurlijk een stukje bezinning. Het thema dit jaar was "Het dak eraf". Bijgaande foto's geven een kleine indruk van dit mooie weekend.

 
Hemelvaart 2017 - (66 foto´s)

25-5-2017 Hagepreek anno 2017. Terug naar bekende (historische) grond: Molen de Vlijt te Wapenveld

 
Vrouwenkring 11 mei - (25 foto´s)

De laatste ontmoeting van de vrouwenkring van het seizoen was op donderdag 11 mei 2017. Eerst zijn de dames (32 van de 35 leden) naar de Spikke geweest om een hapje te eten. Er is genoten van een heerlijk buffetje. Daarna was het vervolg van het programma in de Bovenzaal. De Cannenburgers Boerenzangers waren uitgenodigd voor een avond met muziek. Zij waren met 4 mannen en één vrouw. Ze zongen oude liedjes en stukjes van Jan van Riemsdijk. De refreinen konden vanaf een spandoek meegezongen worden en er werd meegediend. 

Het werd een ouderwetse avond vol gezelligheid. Een mooie afsluiting van het seizoen.

 
FEBE ontmoet Elise Mannah februari 2017 - (33 foto´s)

Op 24 februari vond de ontmoeting tussen Febe-vrouwen en Elise Mannah plaats. Met 54 vrouwen vanuit verschillende kerken uit Heerde, werd er genoten van mooie zang en prikkelende woorden. Een avond om niet meer te vergeten, wat een zegen.......

 
FEBE - Nieuwjaarsfeest 2017 - (36 foto´s)
 
Doopdienst 11 december - (30 foto´s)

 In deze dienst ontving Mette Dalhuisen het teken van de Heilige Doop.

 
Wij herdenken 2016 - (6 foto´s)
 
FEBE - after summer party - (30 foto´s)
 
Vrouwenkring Kerk op de catwalk - (79 foto´s)

Op 22 september startte het seizoen van de Vrouwenkring. Mevr.Zuidema uit Ugchelen was deze avond onze gast met haar programma "Kerk op de catwalk. Hierbij showden leden van onze gemeente kleding van voorgangers uit vroegere tijden tot heden. 

Het was een hilarische en zeer gezellige avond, waarbij de verrassing van onze leden, als hun man binnen kwam van hun gezichten te lezen valt.

Weet u wie deze geweldige catwalk figuren zijn? Zoek en gij zult vinden.

 
Startweekend 2016 - Zondagmiddag - (188 foto´s)

Na de ochtenddienst vertrok de gemeente traditiegetrouw naar de schaapskooi. Daar wachtte koffie/thee met wat lekkers, een compleet verzorgde lunch en een gezellig samenzijn. Want gemeentezijn is ook tijd nemen voor elkaar. Daarna volgde 'vermaak' in de vorm van een kinderprogramma met Elise Mannah, een GPS speurtocht voor de jeugd en een dialektverhaal door Herman Visser voor de volwassenen. De dag werd afgesloten met een dienst buiten de kooi.

 
Startweekend 2016 - Volleybal - (52 foto´s)

Traditioneel werd er weer gevolleybald op de vrijdagavond. Wijken tegen elkaar. En de winnaar was.....

 
Startweekeind 2016 - Rommelmarkt - (40 foto´s)

Een betere dag hadden we ons niet kunnen wensen. Bijzonder mooi weer, veel gezelligheid en veel kraampjes!

 
Vernieuwing inrichting kerkzaal - (23 foto´s)

In de zomer van 2016 is druk gewerkt aan de vernieuwing van de kerkzaal. Zo zijn alle bestaande banken verwijderd om opnieuw gelakt te worden. Ook worden ze voorzien van zitkussens. Naast de banken komen er ook nieuwe, bijpassende stoelen.

Verder is de houten vloer van de kerkzaal vervangen. De oude vloer is door vrijwilligers verwijderd en vervangen door een nieuwe eiken vloer.

De foto's geven een impressie van de werkzaamheden. Inmiddels is ook begonnen met het plaatsen an de vernieuwde banken en de nieuwe stoelen.

 
Afsluiting seizoen Vrouwenkring - (41 foto´s)

Op donderdag 19 mei was de afsluiting van het seizoen van de Vrouwenkring. Dit met een uitstapje naar het Kroonluchter atelier in Oldebroek. Onder het genot van een kopje kofie/thee met een heerlijk stuk appelcake met slagroom was daar uitleg over allerlei soorten kroonluchters.

Weer terug in de kerk was er gelegenheid voor een drankje en een warme maaltijd. De avond werd afgesloten met een quiz met vragen uit de Bijbel met de beginwoorden "Ik Ben..... wat aansloot bij het jaarthema , Ik Ben met jullie.

 
Dienst bij de molen op hemelvaartdag - (151 foto´s)

Wat een bijzondere dienst, op een bijzondere plek en met ongelooflijk prachtig weer! De openluchtdienst op Vrieze's Erfgoed, bij molen de Vlijt in Wapenveld.

Een mooie sfeer, hier weergegeven in de foto's. (voor de nieuwsgierigen hier vast enkele plaatjes. Later volgen er meer!)

 
Kamp 2016 - (69 foto´s)

Op 8, 9 en 10 april 2016 werd er weer een kampweekend georganiseerd voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar begon dit weekend op vrijdagavond, voor de kinderen van 6 en 7 jaar op zaterdagochtend.

Ook vriendjes en vriendinnetje waren weer van harte welkom.

 
FEBE-Maskers Af 15 april 2016 - (135 foto´s)
 
Dopen 3 april 2016 - (24 foto´s)

Doopdienst. Tijdens deze dienst heeft Bram Yannick Parren het teken van de Heilige Doop ontvangen.

 
Crea- avond Vrouwenkring - (15 foto´s)

Op 17 maart was er een crea- avond van de vrouwenkring. Onder leiding van Liesbeth Woensdregt werden er paasstukken gemaakt. En er was een lieve paasgroet van Tine Hardeman.

 
Grote schoonmaak - (10 foto´s)

Naast alle vrijwilligers die wekelijks de zalen in het kerkgebouw schoonmaken, wordt eens per jaar extra menskracht ingezet voor de grote schoonmaak. Dat was afgelopen week. Hier enkele foto's als impressie.

 
Joop Bosch 40 jaar organist - (24 foto´s)

Op zondag 31 januari jl stond de Vrije Evangelische Gemeente even stil bij een bijzonder jubileum. “Deze maand is het veertig jaar geleden dat Joop Bosch achter het orgel plaats nam om een dienst te begeleiden”, liet ds. Weststrate de gemeente weten.

 
Dopen 24 januari 2016 - (16 foto´s)

In deze dienst ontving Mark Andrea het teken van de heilige doop.

 
FEBE - Nieuwjaarsreceptie 2016 - (94 foto´s)

De 1e FEBEnieuwjaarsreceptie was een feest! Nu nagenieten m.b.v. de foto's. Geniet u mee?

 
Alle helpers: BEDANKT! - (20 foto´s)

Wij zijn dankbaar dat wij als gemeente zoveel actieve vrijwilligers hebben, met zoveel verschillende talenten. Ieder werkt mee, naar eigen vermogen. 

Kerststal / kerstmarkt
De opbouw, ieder jaar weer, vanaf woensdag van de kerststal, kerstmarktkramen, sfeerverlichting is altijd een hele klus. Hier komen dan ook vele handige handen aan te pas. En dan op zaterdagmiddag, als iedereen voldaan naar huis gaat, moet alles weer afgebroken en opgeruimd worden. Logisch dus dat deze mensen dan 's avonds op een heerlijke maaltijd kunnen rekenen, door andere vrijwilligers bereid. Wat een saamhorigheid!

Alle helpers: BEDANKT!

 
Kerstfeest ouderen 2015 - (31 foto´s)

Op dinsdag 15 december hadden de ouderen van de gemeente hun kerstfeest, samen met de dames van de vrouwenkring. De Bovenzaal was omgetoverd naar een Kerstzaal waar 84 ouderen konden genieten van de mooie bloemstukken van Roelie van Norel en de andere kerstversieringen die door verschillende dames gemaakt waren. Er was een mooi programma met kerstliederen zingen, stukjes, gedichten, natuurlijk het kerstverhaal en een overdenking over het Kind in de stal. Beerd van Oene zong enkele liederen  onder leiding van Ted Hoogers. Het was een prachtige middag waarbij wij met een geopend hart in de stal keken naar Het Kind.
Zo gaan wij de kerstdagen beleven. Kerst met het Kind Jezus  als Godsgeschenk 

 
Dopen 13 december 2015 - (70 foto´s)

De doop is bediend aan:
JULIA ADRIANA VAN OLST
MANUEL JANNES BEKENKAMP
HUGO EIKELBOOM
VEERLE HENRIKE BERTINE VAN DER WAL 

 
Oefenen kersttoneel - (65 foto´s)

Onder de vakkundige leiding van Jan Timmerman, schrijver van weer een fraai, nieuw toneelstuk en regisseur Ditty Jagersma, is een deel van de gemeenteleden al weer druk aan het studeren en repeteren geslagen voor het kersttoneel. Tijdens de Kerstherberg zal een hedendaags toneelstuk heel laagdrempelig 'de kerstboodschap' doorgeven. Benieuwd naar het resultaat? Zorg dan dat je erbij bent op zondag 20 december vanaf 19:00 uur in De Noordgouw.

 
Herdenken 2015 - (18 foto´s)

We herdenken de zusters en broeders dit ons in het voorbije jaar ontvielen. Altijd een bijzondere en troostrijke dienst, waarbij de bloemschikking symbolisch aansluit bij het thema 'afwachten of verwachten', het verdriet en de troost. 

 
Doopdienst 11 oktober 2015 - (50 foto´s)

Doopdienst. In deze feestelijke dienst ontvingen Lukas Auée, Saar Horst, Mare Hendrikse en Sophie van Engelenhoven het teken van de doop.

 
Amsterdam - Ds. Jan de Liefde excursie - (50 foto´s)
 
FEBE vrouwencontact - eerste bijeenkomst - (52 foto´s)

Er is een groeiende groep jonge, actieve vrouwen binnen de gemeente, die veel met elkaar gemeen heeft, maar er doorgaans niet toe komt elkaar op te zoeken. Vanuit die achtergrond is FEBE vrouwencontact ontstaan. Een moment van ontspanning, soms bezinning, om met andere vrouwen in diezelfde leeftijdsgroep bij elkaar te komen. De eerste avond bestond uit Pitch & Putt en eten.

 
Startweekend 2015 - zondag - (190 foto´s)

Het was een prachtige dag! Jong en oud genoot volop van het gebodene. De voorspelde regen bleef uit tot na afloop van de dienst, toen iedereen weer huiswaarts keerde. En wat zongen de zusjes Regterschot prachtig!

 
Startweekend 2015 - zaterdag - (130 foto´s)

Het was gezellig druk op de parkeerplaats aan de Eperweg. Ook fijn dat VEG Zwolle en VEG Apeldoorn erbij waren! Er was genoeg te eten, drinken en beleven. Alle vrijwilligers weer heel hartelijk dank voor jullie enthousiasme en inzet!! 50% van de opbrengst komt ten goede aan de ambulance in de Oekraïne.

 
Startweekend 2015 - vrijdag - (62 foto´s)

Naar goede gewoonte is het startweekend in 2015 sportief van start gegaan met een volleybaltoernooi in de Faberhal. Voor sommige bezoekers was het een mooie gelegenheid om mensen te spreken, deelnemers te werven voor activiteiten, of gewoon even gezellig een appeltje mee te eten. En toen de jarige Jet binnenkwam, werd er natuurlijk even spontaan voor haar gezongen!

 
Dopen 30 augustus 2015 - (54 foto´s)

Doop- en belijdenisdienst. In deze dienst doen Hubald en Anna van Ark- Konings belijdenis van hun geloof en wordt Joep van Ark gedoopt. Er is medewerking van ds. Hans van Ark. 

 
Vejo kampus 2015 - (153 foto´s)

Ieder jaar vertrekt een groep jongeren van de VEG Heerde naar Zeewolde voor het jaarlijks kampus weekend. Zo ook in het weekend van 19, 20 en 21 juni j.l.
Vanuit het hele land (van andere VEG in Nederland) komen andere groepen jongeren om samen een weekend door te brengen. Er is ruimte voor zang, dans, sport & spel maar ook workshops. Het is ieder jaar een groot succes. Ook de jongeren van de VEG Heerde hebben samen met de leiding weer een geweldig weekend gehad.’ 

 
Doopdienst 12 juli 2015 - (35 foto´s)

In deze dienst werd de doop bediend aan Norah Remmerts en Fayen van Petersen.

 
Kamp 2015 - (86 foto´s)

Sinds enkele jaren is de goede gewoonte van een jeugdkamp weer opgepakt. En met zo'n kinderrijke gemeente is het eigenlijk logisch dat je dan ook een gigantische opkomst op zo'n kamp mag verwachten. Een grote(re) locatie werd gezocht én gevonden. Hier een sfeerimpressie in beeld van Maja Tessemaker.

 
Hemelvaartsdag - (13 foto´s)

Al enkele jaren (sinds ons jubileum in 2010) houden we iedere Hemelvaartsdag een openluchtdienst bij Molen de Vlijt, waar onze kerk is begonnen. Anno 2015 is dat niet anders. Hier een paar foto's ter illustratie.

 
Pinksteren - Belijdenisdienst - (41 foto´s)

Pinksterdienst. In deze feestelijke dienst doen 5 mensen belijdenis van hun geloof. Dit zijn:Sybren Bootsma, Janiek Vonder, Jessica Bosch, Erica Bronsink en Nicolien Winters- Groot Karsijn. 

 
Bezoek Kontakt Levice - (18 foto´s)

Van 30 april tot en met 5 mei 2015 bezocht een delegatie van het Jongerencentrum Kontakt uit Levice te Slowakije onze Vrije Evangelische Gemeente in Heerde. Hieronder een impressie van hun bezoek. 

 
Doopdienst 10 mei 2015 (moederdag) - (49 foto´s)

In deze dienst hebben Josephine Straathof, Rowan Johannes Willem van ’t Einde en Joël Hendrik Kamphuis het teken van de Heilige Doop ontvangen.

 
Verbouwing 2015 - (95 foto´s)

Onze kerk is te klein geworden. Het is een probleem om iedereen wekelijks van een zitplaats te kunnen voorzien. Daarom gaan we met 40 zitplaatsen uitbreiden.

Om dit te realiseren moet binnen in het gebouw een ingrijpende verbouwing plaatsvinden. Voor de financiering startten we een speciale actie ‘geef ons de ruimte’. Hiervoor is door onze leden en 'vrienden van de gemeente' een totaalbedrag van ruim € 50.000,- in korte tijd bijeen gebracht. Het is de bedoeling dat de verbouwing nog voor de zomervakantie van 2015 wordt gerealiseerd.

Verbouwing is vierde aanpassing
Sinds de bouw van de Kruiskerk in 1938 is dit de vierde verbouwing:

  • in 1964 werd een verenigingsgebouw achter de kerk gerealiseerd
  • In 1985 werden kerkzaal en bijgebouwen vergroot.
  • In 2005 werden de bijgebouwen met een grote zaal, hal en keuken en een grote kelder uitgebreid en werd de bestaande bebouwing gemoderniseerd.
  • In 2015 volgt nu deze capaciteitsvergroting, waarbij de halruimte onder het balkon bij de kerkzaal wordt aangetrokken. Aan de voorzijde van het kerkgebouw wordt een nieuw halletje gebouwd.

De Vrije Evangelische Gemeente in Heerde is de oudste Vrije Evangelische Gemeente van ons land (1835). Er zijn momenteel 950 leden en vrienden aan deze gemeente verbonden. De gemeente groeit jaarlijks op bescheiden wijze.

 
Sing inn – open je handen - (12 foto´s)

Op zondag 22 maart hielden we een Sing inn met als thema: “Open je handen”. Om het thema beeldend weer te geven liet mimespeler Jaap Oudenampsen door zijn spel de mensen nadenken over het geloof. De band Living letter uit Wapenveld begeleidde de samenzang en liet enkele solo’s horen. 

Met de Sing inn sloot de werkgroep Werk in Uitvoering de 40 dagen activiteiten af. Een periode waarin verschillende dingen werden georganiseerd. Voor de deelnemers aan de activiteiten was er naast bezinning ook gelegenheid iets voor een ander te doen. Een helpende hand toe te steken. De Sing inn was een mooie gelegenheid om stil te worden voor het boodschap van het Kruis. 

 
Dopen 8 maart 2015 - (39 foto´s)

De doop wordt bediend aan Samuel Nathanael FIKSE

 
Nieuwe ambtsdragers bevestigd - (5 foto´s)

Op zondag 25 januari werden twee nieuwe ambtsdragers bevestigd: Sharon Hofmeijer als diaken / secretaris en Jolien Andrea-Montfrooij als jeugdouderling. Het is binnen onze gemeente goede gewoonte dat de scheidende ambtsdragers meehelpen inzegenen met een persoonlijk woord en handoplegging. Daarnaast blijven ze natuurlijk de eerste tijd op de achtergrond beschikbaar voor raad en daad.

 
Ballonnen 2015 - (18 foto´s)

Een goede start....
Ruim 100 mensen kochten rond de kerstdagen in Heerde een 'engelenkaart' en lieten deze versturen naar mensen die wel een extra bemoediging konden gebruiken. Om te symboliseren dat een goede daad dubbel werkt, stuurden we een kleine versie van iedere kaart vandaag aan een ballon, op weg naar onbekende bestemming. De ballonnen zijn na de nieuwjaarsochtenddienst opgelaten. Hier enkele foto's.

Voor de mensen die de kaarten ontvingen en ontvangen is gebeden in de dienst.

 
Dopen 14 december 2014 - (39 foto´s)

de doop wordt bediend aan:

LENORAH DJENNA MADEE HENDRIKS
geboren op 21 oktober 2014

LIEKE FENRIKE TUINMAN  
geboren op 24 oktober 2014

 
Wij herdenken - (8 foto´s)

Wij noemen de namen van hen die ons ontvallen, maar ook vooruitgereisd zijn en brengen ze in het licht.
 

 
Doopdienst 13 juli 2014 - (17 foto´s)
 
Startweekend - zondag - (142 foto´s)

De Vrije Evangelische Gemeente Heerde hield op zondag 14 september, startzondag, weer een Heerde-zingt-op-zondagdienst. Aan deze dienst verleende de band Living Letter uit Wapenveld haar muzikale medewerking.

 
Startweekend - vrijdagavond - (101 foto´s)

Het is goede gewoonte om het startweekend op de vrijdagavond sportief te beginnen. Zo ook dit jaar: het volleybal evenement.
Foto's zijn gemaakt door Esther Montfrooij

 
Startweekend - zondag deel twee - (62 foto´s)

Foto's zijn gemaakt door Esther Montfrooij

 
Grote schoonmaak - (40 foto´s)

Soms is het goed om de bezem door de kerk te halen. Spreekwoordelijk, maar vooral ook letterlijk!

Op zaterdag 20 september vond de jaarlijkse grote schoonmaak plaats. Dat vele handen het werk licht maken, bleek ook nu weer. En wat je samen doet, brengt ook meteen plezier en gezelligheid met zich mee. De foto's zijn onze stille getuigen daarvan.

 
Dopen 12 oktober 2014 - (56 foto´s)

Het zal je kind maar wezen.... de doop is bediend aan Iris Jente Eva Bronsink, Mart Manuel Stijf en Lieke Hoogers

 
Komende week:
14
Schaatsbaan
Brink
Aanvang: 09:00 uur.

medewerkersbijeenkomst kerstmarkt
Bovenzaal
Aanvang: 17:30 uur.

Over Geloven Gesproken
Huiskamer
Aanvang: 19:30 uur.

Schaatsbaan
Brink
Aanvang: 09:00 uur.

Kerststal en Kerstmarkt
Dorpsplein Heerde
Aanvang: 14:00 uur.

Opening Glazen Huis Heerde
Brink
Aanvang: 15:00 uur.

Glazen Huis Heerde
Brink
Aanvang: 15:00 uur.

Samenzang
Dorpsplein Heerde
Aanvang: 18:00 uur.

Ontsteken licht
Dorpsplein Heerde
Aanvang: 18:30 uur.

Kerstkuier
Van Meurspark
Aanvang: 18:45 uur.

Glazen Huis Heerde
Brink
Aanvang: 01:00 uur.

D'r is SAT
Bovenzaal
Aanvang: 08:00 uur.

Schaatsbaan
Brink
Aanvang: 09:00 uur.

Kerststal en Kerstmarkt
Dorpsplein Heerde
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Aula C.C. de Noordgouw
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Aula C.C. de Noordgouw
Aanvang: 19:00 uur.

GEEN CHRISTY- KIDS
Onderkomen
Aanvang: 18:15 uur.

Crosspoint + Time-out
Achterkamer
Aanvang: 19:30 uur.

Ichthus
Kerkzaal
Aanvang: 20:00 uur.

Kerstviering ouderen met vrouwenkring
Bovenzaal
Aanvang: 15:00 uur.

Avondgebed
Kerkzaal
Aanvang: 19:30 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.