logo VEG Kruiskerk Heerde
Meeluisteren via:  Winamp windows Media Player Real Player QuickTime Ander apparaat

Be an angel

Toon meer colums

Diensten archief
Toon meer diensten

Kerstherberg 2018 - (51 foto´s)

'Thuiskomen' was het thema van de Kerstherberg 2018 op zondag 16 december. Met Kersttoneel rond de gelijkenis van de Vader met 2 zonen, Gospelkoor S.I.G.N. uit Epe en het opleidingsorkest van Soli Deo Gloria uit Heerde.

(Foto's Ronald Auée Fotografie)

 
Kerststal, kerstmarkt en lichtjestocht 2018 - (46 foto´s)

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december stond de kerststal weer in het centrum van Heerde. Elk uur klonk her kerstevangelie in een andere taal en er waren optredens van groepen, muzikanten en solisten. Vrijdagavong was er om 18.30 uur het bijzondere moment dat in het verduisterde Heerde het licht van de kerstboom werd ontstoken en het licht werd doorgegeven. Aansluitend startte de Kerstlichtjestocht in het Van Meurspark.

(foto's Ronald Auée Fotografie)

 
Kerstfeest ouderen 2017 - (35 foto´s)

Op dinsdag 19 december vierde de vrouwenkring het kerstfeest met de ouderen in onze gemeente. Een middag van ontmoeting, gezelligheid, kerstliederen, bezinning en een lekkere maaltijd. Er waren in totaal 85 gasten aanwezig die genoten van deze middag.

De foto's geven een impressie van de voorbereidingen en de middag zelf.

 
Kerstherberg 2017 - (169 foto´s)

Een jaarlijks terugkerend evenement is de kerstherberg. Ook dit jaar weer met het opleidingsorkest van Soli Deo Gloria en met medewerking van SIGN o.l.v. Remco Hakkert. Jan Timmerman uit Amsterdam schreef weer een prachtig toneelstuk. Ditmaal ging het over Maarten Luther, in het kader van 500 jaar reformatie. De eigen leden voerden het stuk op.

 
Kerstmarkt en Kerststal 2017 - (100 foto´s)

Voor de 10e keer organiseerde onze gemeente een kerststal en kerstmarkt in het centrum van Heerde. Dit jaar groter dan ooit. Want naast de bekende ingredienten was er ook een schaatsbaan op de Brink (geopend door NOS precentatrice Dione de Graaff), een mini- Glazen huis waaruit 24 uur werd uitgezonden door Radio 794 en een Kerstkuier in het Van Meurspark. Op deze pagina een selectie van de foto's van dit evenement.

 
Kinderkerstfeest 2016 - (50 foto´s)

Op tweede kerstdag vierden we traditiegetrouw samen met alle kinderen, ouders, grootouders en de gemeente het kinderkerstfeest! Ook dit jaar weer in 2 groepen:

De kinderen van 0-4 jaar waren in de Bovenzaal (met ouders en familie) en vierden een mooi kerstfeest samen met het poppentheater Arcanta.

De kinderen van 4-12 jaar vierden kerst in de kerkzaal (ook met ouders en familie) met Elise Mannah.

 
Kerststal & -herberg 2016 - (28 foto´s)

Een bescheiden aantal foto's om een indruk te geven van de kerststal en kerstherberg 2016 in Heerde.

 
Kerstfeest ouderen 2016 - (50 foto´s)

Op dinsdag 13 december vierden de ouderen van onze gemeente samen met de dames van de vrouwenkring hun kerstfeest. De mooi versierde Bovenzaal was vol en gezellig. Er werden kerstliederen gezongen, er was muzikale medewerking van Beerd van Oene, het kerstevangelie werd gelezen en overdacht en er werd een mooi kerstverhaal verteld. En natuurlijk was er een overheerlijke kerstmaaltijd. 

 
Kerststal 2015 - (152 foto´s)

Net als voorgaande jaren was er op het vernieuwde dorpsplein in het centrum van HEERDE op 18 en 19 december a.s. een levende kerststal met bescheiden kerstmarkt. Van vrijdagmiddag 14.00 uur tot zaterdagmiddag 16.00 uur:

• kerstevangelielezingen in diverse talen en dialecten (elk half uur) 
• live-muzikaal optreden van koren, korpsen, solisten
• levende kerststal 
• markkramen met producten (voor het goede doel)
• glühwein, chocolademelk, kerstkrans

Vrijdagavond om 18.00 uur doofden de lichten in het centrum. Rond 18.30 uur klonken kerst-trompetklanken van de toren, ontstak de burgemeester het licht, zongen we kerstliederen en gaven we elkaar het licht door.

 
Kerstmarkt 2014 - (104 foto´s)

Op vrijdag 19 december begon de kerstmarkt 2014. Na vele uren en vele millimeters regen, werd het begin van de middag droog. Prachtige sfeer en veel belangstelling.

 
Komende week:

U vindt onze gemeente ook
op Facebook en Twitter

Vrije Evangelische Gemeente

Kruiskerk
B. van Dijklaan 3
8181 GA Heerde
tel. 0578- 693414

copyright 2014

Eye-T Webdesign