logo VEG Kruiskerk Heerde
Meeluisteren via:  Winamp windows Media Player Real Player QuickTime Ander apparaat

Actueel
Kerstavondsamenkomst op de heide
Kerstmagazine 2018Ook dit jaar wordt er weer een interkerkelijke kerstavond- samenkomst georganiseerd op de heide van de Renderklippen (bij de schaapskooi) in Heerde. De samenkomst is op maandag 24 december en begint om 20.00 uur en is voor jong en oud.

Lees verderInterkerkelijke Kerstzangavond 21 december
Kerstmagazine 2018Ook dit jaar is er weer een interkerkelijke KerstZangAvond. Deze vindt plaats op vrijdag 21 december om 19.30 uur in de Johanneslerk. Het thema van deze avond is 'Het Woord is mens geworden'.

Lees verderKerst in de Kruiskerk
Kerstmagazine 2018Met kerst staan de deuren van de kerken wijd open. Ook bij de Vrije Evangelische Gemeente Heerde- Kruiskerk is iedereen van harte welkom. Kerstavond, maandag 24 december is er om 21.30 uur een KerstAvondZang met Living Letter uit Wapenveld. Kerstmorgen 25 december is er om 10.00 uur een Kerstfeestdienst met muzikale medewerking van Martine Dubois op harp. En op tweede kerstdag 26 december is jong en oud van harte welkom op het Kinderkerstfeest om 10.00 uur. Aan dit feest werken poppentheater Acanta en Schapen en Zo mee.

Lees verderBe an angel

Toon meer colums

Diensten archief
16 december
Ochtenddienst

kijk voor meer informatie op http://www.vegkruiskerkheerde.nl
Toon meer diensten
 

Kerstmagazine 2018

Ook dit jaar is er weer een kerstmagazine verschenen. Dit met de titel 'thuis'. Tussen 7 en 12 december zijn in de gemeente Heerde en daarbuiten 10.000 kerstmagazines huis aan huis verspreid door vrijwilligers. Maar het magazine is ook als pdf te downloaden op deze site.

In het magazine zijn artikelen te vinden over 'thuis'. Over huis en haard moeten verlaten (vluchten). Over een thuis bieden (pleeggezin). Maar ook over de jongen die wegging en thuiskwam, ofwel de gelijkenis van de vader met 2 zonen. Boeiende verhalen in relatie tot Kerst.

Ook staat er in het magazine informatie over de activiteiten van de Vrije Evangelische Gemeente Heerde rond kerst.
 

 

Heeft u het magazine niet ontvangen of wilt u deze downloaden? Klik dan hieronder voor de pdf- versie.  Kerstmagazine 2018: Thuis

Komende week:
23
Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 08:00 uur.

Kerstnachtsamenkomst
Bij de Schaapskooi- Elburgerweg
Aanvang: 20:00 uur.

Kerstavondzang
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 21:30 uur.

U vindt onze gemeente ook
op Facebook en Twitter

Vrije Evangelische Gemeente

Kruiskerk
B. van Dijklaan 3
8181 GA Heerde
tel. 0578- 693414

copyright 2014

Eye-T Webdesign