logo VEG Kruiskerk Heerde
Meeluisteren via:  Winamp windows Media Player Real Player QuickTime Ander apparaat

Actueel
Kerstavondsamenkomst op de heide
Schaatsbaan op de BrinkOok dit jaar wordt er weer een interkerkelijke kerstavond- samenkomst georganiseerd op de heide van de Renderklippen (bij de schaapskooi) in Heerde. De samenkomst is op maandag 24 december en begint om 20.00 uur en is voor jong en oud.

Lees verderInterkerkelijke Kerstzangavond 21 december
Schaatsbaan op de BrinkOok dit jaar is er weer een interkerkelijke KerstZangAvond. Deze vindt plaats op vrijdag 21 december om 19.30 uur in de Johanneslerk. Het thema van deze avond is 'Het Woord is mens geworden'.

Lees verderKerst in de Kruiskerk
Schaatsbaan op de BrinkMet kerst staan de deuren van de kerken wijd open. Ook bij de Vrije Evangelische Gemeente Heerde- Kruiskerk is iedereen van harte welkom. Kerstavond, maandag 24 december is er om 21.30 uur een KerstAvondZang met Living Letter uit Wapenveld. Kerstmorgen 25 december is er om 10.00 uur een Kerstfeestdienst met muzikale medewerking van Martine Dubois op harp. En op tweede kerstdag 26 december is jong en oud van harte welkom op het Kinderkerstfeest om 10.00 uur. Aan dit feest werken poppentheater Acanta en Schapen en Zo mee.

Lees verderBe an angel

Toon meer colums

Diensten archief
16 december
Ochtenddienst

kijk voor meer informatie op http://www.vegkruiskerkheerde.nl
Toon meer diensten
 

Schaatsbaan op de Brink

Opnieuw staat er dit jaar een schaatsbaan op de Brink. Nog groter dan vorig jaar en al open vanaf maandag 10 december. Om 13.00 uur zal waarnemend burgemeester De Graaf de schaatsbaan officieel openen. Schaatsen in verschillende maten zijn aanwezig en ook is er een koek- en zopietent.

Schaatsbaan op de Brink

Voor de daguren in deze week zijn de scholen in Heerde, Veessen en Wapenveld uitgenodigd. Hiervoor is de schaatsbaan dagelijks gereserveerd van 9.00- 16.00 uur. Vrij schaatsen is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 16.00- 21.00 uur en op zaterdag van 10.00- 15.00 uur.

Dankzij sponsering kan dit evenement gratis aangeboden worden. Leden van de ijsvereniging Vosbergen verlenen assistentie bij de schaatsbaan.

Komende week:
23
Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 08:00 uur.

Kerstnachtsamenkomst
Bij de Schaapskooi- Elburgerweg
Aanvang: 20:00 uur.

Kerstavondzang
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 21:30 uur.

U vindt onze gemeente ook
op Facebook en Twitter

Vrije Evangelische Gemeente

Kruiskerk
B. van Dijklaan 3
8181 GA Heerde
tel. 0578- 693414

copyright 2014

Eye-T Webdesign