logo VEG Kruiskerk Heerde

Actueel
Aanmelden voor de diensten vanaf 2 mei
Heerde Zingt op Zondag 9 meiEr is besloten dat vanaf zondag 2 mei weer maximaal 30 personen in de kerkzaal de dienst bij te mogen wonen. De koster zal de plaatsen aanwijzen om de 1,5 meter te waarborgen en ook bij binnenkomst in het kerkgebouw zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen. Onder andere wordt u gevraagd om een mondkapje te dragen. Omdat we moeten weten wie er in de kerk is zult u zich moeten aanmelden en dat kan via de website. Lees verder voor de procedure van aanmelden.

Lees verderHeerde Zingt op Zondag 9 mei
Heerde Zingt op Zondag 9 meiZondagavond 9 mei is er weer een dienst in de serie 'Heerde Zingt op Zondag'. Rond het centrale thema 'Vertrouw op Hem: Hoe dan?' kijken wij deze avond naar de leerlingen. De dienst begint om 19.00 uur en is voor een beperkte groep, na aanmelding, te bezoeken, maar ook online te volgen.

Lees verderHeerde Zingt op Zondag 9 mei

Zondagavond 9 mei is er weer een dienst in de serie 'Heerde Zingt op Zondag'. Rond het centrale thema 'Vertrouw op Hem: Hoe dan?' kijken wij deze avond naar de leerlingen. De dienst begint om 19.00 uur en is voor een beperkte groep, na aanmelding, te bezoeken, maar ook online te volgen.

Heerde Zingt op Zondag 9 mei

In iedere dienst wordt gekeken hoe een persoon uit de bijbel vertrouwde op God. In deze dienst staan de discipelen centraal: hoe vertrouwden zij op Jezus (na Hemelvaart). De dienst staat onder leiding van ds. Weststrate. Er is helaas geen live muzikale medewerking als gevolg van de coronamaatregelen. Wel zijn er uiteraard diverse gevarieerde liederen te beluisteren.

De Heerde-zingt-op-zondag diensten zijn laagdrempelige diensten. I.v.m. de richtlijnen rond het coronavirus is het belangrijk dat u, als u naar de kerk wilt komen, zich aanmeldt via de website:  http://dienst.vegheerde.nl De diensten zijn ook mee te vieren via internet: www.tv.vegheerde.nl.
 

Komende week:
09
Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.