logo VEG Kruiskerk Heerde

Actueel
Aanmelden voor de diensten vanaf 2 mei
Aanmelden voor de diensten vanaf 2 meiEr is besloten dat vanaf zondag 2 mei weer maximaal 30 personen in de kerkzaal de dienst bij te mogen wonen. De koster zal de plaatsen aanwijzen om de 1,5 meter te waarborgen en ook bij binnenkomst in het kerkgebouw zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen. Onder andere wordt u gevraagd om een mondkapje te dragen. Omdat we moeten weten wie er in de kerk is zult u zich moeten aanmelden en dat kan via de website. Lees verder voor de procedure van aanmelden.

Lees verderHeerde Zingt op Zondag 9 mei
Aanmelden voor de diensten vanaf 2 meiZondagavond 9 mei is er weer een dienst in de serie 'Heerde Zingt op Zondag'. Rond het centrale thema 'Vertrouw op Hem: Hoe dan?' kijken wij deze avond naar de leerlingen. De dienst begint om 19.00 uur en is voor een beperkte groep, na aanmelding, te bezoeken, maar ook online te volgen.

Lees verderAanmelden voor de diensten vanaf 2 mei

Er is besloten dat vanaf zondag 2 mei weer maximaal 30 personen in de kerkzaal de dienst bij te mogen wonen. De koster zal de plaatsen aanwijzen om de 1,5 meter te waarborgen en ook bij binnenkomst in het kerkgebouw zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen. Onder andere wordt u gevraagd om een mondkapje te dragen. Omdat we moeten weten wie er in de kerk is zult u zich moeten aanmelden en dat kan via de website. Lees verder voor de procedure van aanmelden.

Aanmelden voor de diensten vanaf 2 mei

Met deze versoepeling geven we gehoor aan het verlangen om weer samen te komen, maar hebben daarbij ook oog voor de voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Meld u zich bij voorkeur aan via de digitale methode zoals hieronder beschreven is. Indien u niet in de gelegenheid bent om dit digitaal te doen, kunt u via uw wijkouderling reserveren. In de eerste periode is er nog geen oppas- en kindernev

AANMELDEN KERKDIENST GEDURENDE CORONA MAATREGELEN

U gaat via deze website naar de betreffende dienst in de agenda en klikt op 'aanmelden voor de dienst', of u gaat rechtstreeks naar het reserveringssysteem via de volgende link: http://dienst.vegheerde.nl

Op het scherm verschijnt een agenda, waar u zelf kunt kiezen voor welke dienst u zich wilt aanmelden. U klikt op de betreffende dienst waardoor het reserveringsscherm verschijnt.

Hier geeft u aan met hoeveel personen u komt. Kinderen die in de kerk komen zitten tellen volledig mee. Er geld een maximum van 4 personen. Mocht u met meerdere personen willen komen, dan kunt u nogmaals een aanvullende reservering maken. Na keuze van het aantal klikt u vervolgens op tickets bestellen en vult u uw gegevens in.

Na bevestiging van uw gegevens ontvangt u per email een ticket in PDF formaat. Deze hoeft u niet mee te nemen naar de kerk.

Vanaf 2 mei is er ook weer oppas- en nevendienst. Ook hiervoor moeten de kinderen aangemeld worden. Hiervoor zijn aparte tickets te bestellen.

Voor iedere dienst geldt een maximum aantal bezoekers. Wanneer dit is bereikt kunt u niet meer voor de betreffende dienst reserveren. Kiest u dan een andere dienst.

Mocht dat niet lukken dan kan u contact zoeken met leden van de kerkenraad, zodat ze u kunnen aanmelden, of helpen met inschrijven. Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u een checklist, zodat u zelf kan beoordelen of u wel/niet naar de kerk kunt komen.

 -PRIVACY-

Vanwege de verplichting van de overheid om te registreren wie de diensten bijwonen zijn wij hierdoor gehouden aan het bijhouden van uw ingevoerde gegevens. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend voor de corona gerelateerde registratie plicht met daaruit eventuele voortvloeiende verplichtingen.

Komende week:
09
Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.