logo VEG Kruiskerk Heerde

Actueel
Aanmelden voor de diensten vanaf 2 mei
Zoekersgroep (Belijden-is-doen)Er is besloten dat vanaf zondag 2 mei weer maximaal 30 personen in de kerkzaal de dienst bij te mogen wonen. De koster zal de plaatsen aanwijzen om de 1,5 meter te waarborgen en ook bij binnenkomst in het kerkgebouw zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen. Onder andere wordt u gevraagd om een mondkapje te dragen. Omdat we moeten weten wie er in de kerk is zult u zich moeten aanmelden en dat kan via de website. Lees verder voor de procedure van aanmelden.

Lees verderHeerde Zingt op Zondag 9 mei
Zoekersgroep (Belijden-is-doen)Zondagavond 9 mei is er weer een dienst in de serie 'Heerde Zingt op Zondag'. Rond het centrale thema 'Vertrouw op Hem: Hoe dan?' kijken wij deze avond naar de leerlingen. De dienst begint om 19.00 uur en is voor een beperkte groep, na aanmelding, te bezoeken, maar ook online te volgen.

Lees verderZoekersgroep (Belijden-is-doen)

Zoekersgroep (Belijden-is-doen)

Deze groep is bedoeld voor iedereen die zoekende is of overweegt belijdenis te doen.

helaas werd de enthousiaste groep van acht deelnemers gestoord door het coronavirus en moesten we onze reeks samenkomsten afbreken. We hadden het zo goed samen en er was harmonie en betrokkenheid op elkaar. We hebben afgesproken dat we de draad na de zomer oppakken. Dat houdt in, dat in de loop van het najaar blijkt of er uit deze groep mensen zijn belijdenis willen doen.

We kiezen daar een geschikte zondag voor uit.

Er start in oktober geen nieuwe groep; dat moet een jaartje wachten.

Wilde je toch graag belijdenis doen en heb je al eerder aan een groep meegedaan, dan kun je in september aanhaken. Laat het maar weten.

Komende week:
09
Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.