logo VEG Kruiskerk Heerde

Actueel
Aanmelden voor de diensten vanaf 2 mei
Over geloven gesprokenEr is besloten dat vanaf zondag 2 mei weer maximaal 30 personen in de kerkzaal de dienst bij te mogen wonen. De koster zal de plaatsen aanwijzen om de 1,5 meter te waarborgen en ook bij binnenkomst in het kerkgebouw zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen. Onder andere wordt u gevraagd om een mondkapje te dragen. Omdat we moeten weten wie er in de kerk is zult u zich moeten aanmelden en dat kan via de website. Lees verder voor de procedure van aanmelden.

Lees verderHeerde Zingt op Zondag 9 mei
Over geloven gesprokenZondagavond 9 mei is er weer een dienst in de serie 'Heerde Zingt op Zondag'. Rond het centrale thema 'Vertrouw op Hem: Hoe dan?' kijken wij deze avond naar de leerlingen. De dienst begint om 19.00 uur en is voor een beperkte groep, na aanmelding, te bezoeken, maar ook online te volgen.

Lees verderOver geloven gesproken

Over geloven gesproken

Over geloven gesproken is de gespreksgroep over geloof, leven, bijbel, samenleving en kerk.

In het seizoen ’20 – ’21 komt de gespreksgroep ‘Over geloven gesproken’ samen en staan in de bijeenkomst de vragen, thema’s, actualiteiten centraal die de groep zelf aandraagt.

Een groep waarin we samen in gesprek zijn en vanuit wat we zoal tegenkomen verbinding zoeken met de Bijbel. Al ontdekkend en pratend proberen we ons een beeld of mening te vormen, maar dat lukt niet altijd ;-). De rijkdom zit in het gesprek, luisteren, anderen ontmoeten en oefenen om het alledaagse te verbinden met de Bijbel.

De mensen die komen zijn tussen de 25-75 jaar. Hebben een heel diverse achtergrond en inbreng. De groep staat van harte open voor nieuwe deelnemers.

  • Wanneer   : Eerste keer op donderdag 24 september. Seizoensplanning (frequentie en data) spreken we samen af.
  • Tijd            : 19:30 – 21:00 uur
  • Plaats         : Het Kruispunt

De avonden staan onder leiding van Roger Dragstra

Komende week:
09
Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.