logo VEG Kruiskerk Heerde

Actueel
Beachtparty 12+ op 13 juli
Rondom de dienstenHet jeugdwerk van de kerken uit Heerde organiseren op zaterdag 13 juli een beachparty op het Heerderstrand van 19.00 tot 22.30 uur. Met kampvuur, activiteiten, ontmoeting en nog veel meer. Kom en neem iemand mee!

Lees verderJongerendienst op 30 juni met Living Letter
Rondom de dienstenZondag 30 juni om 19.00 uur is de laatste jongerendienst van dit seizoen. Het thema is 'So you think you can preach'. Living Letter uit Wapenveld verleend de muzikale medewerking aan de dienst.

Lees verderDiensten archief
23 juni
Ochtenddienst

Bevestigingsdienst. In deze dienst worden 2 nieuwe wijkouderlingen bevestigd.
23 juni
Avonddienst

Themadienst over de kerk in Nederland na Pinksteren.
16 juni
Ochtenddienst

Zondag van de lijdende kerk.

dienst achteraf beluisteren
16 juni
Avonddienst

Heerde Zingt Op Zondag. Gospelkoor Ichtus komt met en voor ons zingen.

dienst achteraf beluisteren
09 juni
Ochtenddienst

Pinksterfeestdienst. In deze dienst doen 9 personen belijdenis van hun geloof.

dienst achteraf beluisteren (deel 1)

dienst achteraf beluisteren (deel 2)
09 juni
Avonddienst

Interkerkelijke Pinkstersamenkomst

GEEN DIENST IN DE KRUISKERK!
02 juni
Ochtenddienst

Deze dienst wordt uitgezonden via Radio 794.

dienst achteraf beluisteren
02 juni
Avonddienst

Liedjes van verlangen.Dit keer staat 'daal als in tijden van ouds op ons neer' centraal.

dienst achteraf beluisteren
30 mei
Ochtenddienst

Hemelvaartsdag. Gezamenlijke openluchtdienst met de Petruskerk bij Molen de Vlijt in Wapenveld. Met muzikale medewerking van VIVO uit Veessen.
26 mei
Ochtenddienst

dienst achteraf beluisteren
26 mei
Avonddienst

Jeugddienst. Met muzikale medewerking van Johan Wentink, Anne, Noa, Roos en Mirthe.

dienst achteraf beluisteren
Toon meer diensten

Rondom de diensten

De eerste zondag van juni (2 juni) zingen ’s avonds we rondom het laatste ‘liedje van verlangen’ van dit seizoen. Vanaf september krijgt de avonddienst van die eerste zondag van de maand een ander accent. De voorbereiding wordt gemaakt en we lezen het resultaat in het nieuwe programmaboekje.

Pinksteren, 9 juni is de afronding van een bijzondere tijd: 40 dagen (de zondagen niet meegeteld) gaan vooraf aan het Paasfeest en 50 dagen zitten er tussen Pasen en Pinksteren. Het Pinksterfeest is de kroon op een tijd die we jaarlijks intens beleven en juist daarom kun je die afronding eigenlijk niet missen. Voor ons is het een extra feestelijke dag, omdat er mensen zijn die ‘ja’ tegen de Heer en zijn gemeente zeggen. We kunnen Pinksteren als het geboortefeest van de kerk beschouwen. Wees van harte welkom en weet dat de mensen die dit jaar belijdenis willen doen, het op prijs stellen om dat in het midden van de gemeente (mensen) te doen.

De avonddienst van de eerste Pinksterdag is al enkele jaren een gezamenlijke dienst van alle kerken in Heerde. Dat gebeurt maar één keer per jaar. We ontmoeten elkaar op de feestdag van de uitstorting van de Heilige Geest om 19.00 uur in de Johanneskerk. Onze kerk blijft die avond dicht.

Er zijn weer bekende gastsprekers op 16 juni.

In de morgendienst van 23 juni zal er bevestiging zijn van ambtsdragers. Of dat in enkelvoud moet of in meervoud kan, is afhankelijk van mogelijke kandidaten. We zijn nog steeds op zoek en hopen dat we er in slagen vóór die 23e, want er gaat uiteraard ook nog een verkiezing aan vooraf.  In de avonddienst is er Heerde-zingt-op-zondag met muzikale medewerking van gospelkoor Ichthus.

Zondag 30 juni vieren we ‘het leven’. Eén zondag in het jaar staan we dankbaar stil bij onze verjaardagen. We vieren het leven en danken God die ons het leven geeft en voor ons zorgt. Uit dankbaarheid geven we die zondag een (extra) dankoffer. Dat bracht vorig jaar het mooie bedrag op van ± € 2.000. We hopen nu weer op zo’n mooie opbrengst.

De avonddienst is een jeugddienst, de laatste van dit seizoen.

U vindt de toekomstige diensten in de agenda (rechts) en de diensten die geweest zijn links onderaan. De diensten zijn via www.kerkdienstgemist.nl ook live en achteraf te beluisteren. Klik hiervoor op de link rechts boven op de pagina. U komt dan op een pagina waar zowel live meeluisteren/ kijken mogelijk is, maar ook oude diensten te beluisteren of te bekijken zijn.

Komende week:
24
vergadering Christy Kids
Huiskamer
Aanvang: 19:30 uur.

Ichtus
Bovenzaal
Aanvang: 20:00 uur.

WIU vergadering
Kerkkamer
Aanvang: 08:00 uur.

Avondgebed
Kerkzaal
Aanvang: 19:30 uur.

Concert kinderkoor Watoto
Ontmoetingskerk, Kanaalstraat
Aanvang: 19:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:00 uur.

Ichtus
Bovenzaal
Aanvang: 20:00 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.