logo VEG Kruiskerk Heerde

Actueel
Altijd weer- gebundeld
Rondom de dienstenIn 2022 verschenen in het maandblad 'Rondom de Kruiskerk' 11 inleidingen rond het centrale thema 'Altijd weer'. Deze inleidingen zijn gebundeld tot een boekje. Dit boekje is tegen betaling van de drukkosten te bestellen bij de secretaris of te downloaden onder downloads op deze website.

Lees verderRondom de diensten

September. Een maand vol bijzondere diensten, ook al is elke dienst waar de gemeente samenkomt bijzonder. Want we komen toch samen om de Levende Heer te ontmoeten? Dat blijft elke keer bijzonder.

In de ochtenddienst van zondag 4 september nemen we afscheid van onze gemeentelijk werker Roger Dragstra. Hij begint als gemeentelijk werker bij onze zustergemeente in Oude Biltzijl. 's Avonds vieren we de maaltijd van de Heer. 

Zondag 11 september is het startzondag. In de ochtenddienst worden de 12 jarigen welkom geheten en ook de nieuwe wijkbezoekers ingezegend. Daarna vertrekken we naar de Schaapskooi aan de Elburgerweg voor ontmoeting, een programma en om 14.15 uur een Sing-in. 

Zondag 18 september nemen we in de ochtenddienst afscheid van ds. J.M. Weststrate. Na de dienst is er gelegenheid om hem een hand te drukken. 

De jeugddienst van zondag 25 september om 19.00 uur staat in het teken van de week van verslaving. Vanuit de stichting Voorkom zal de dienst geleid worden en Seven geeft muzikale medewerking.

En alvast voor de agenda van oktober: zondag 2 oktober om 10.00 uur is er een hartelijk welkom dienst waarin we Gijs Bleijenberg welkom heten als onze nieuwe predikant. De intrede- en bevestigingsdienst zal op een later tijdstip plaatsvinden.

U vindt de toekomstige diensten in de agenda (rechts) en de diensten die geweest zijn links onderaan. De diensten zijn via www.kerkdienstgemist.nl ook live en achteraf te beluisteren. Klik hiervoor op de link rechts boven op de pagina. U komt dan op een pagina waar zowel live meeluisteren/ kijken mogelijk is, maar ook oude diensten te beluisteren of te bekijken zijn.

Komende week:
05
Ichthus
Bovenzaal
Aanvang: 20:00 uur.

Avondgebed
Kerkzaal
Aanvang: 19:30 uur.

Bijbelstudie
Achterkamer
Aanvang: 20:15 uur.

INLOOP
Huiskamer
Aanvang: 10:30 uur.

KR-vergadering
Huiskamer
Aanvang: 20:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:00 uur.

Ichthus
Bovenzaal
Aanvang: 20:00 uur.

Commissie van Beheer vergadering
Huiskamer
Aanvang: 20:00 uur.

Filmrepetitie
Onderkomen
Aanvang: 20:00 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.