logo VEG Kruiskerk Heerde

Actueel
Themadienst 28 april Koning bij de gratie Gods
Rondom de dienstenZondag 28 april om 19.00 uur is er een themadienst met het thema 'Koning bij de gratie Gods'. Tijdens deze dienst zal ook een bijzonder avondmaalskoffertje getoond worden.

Lees verder4- mei samenkomst gezamenlijke kerken.
Rondom de dienstenHet is traditie dat voorafgaand aan de herdenking op 4 mei de gezamenlijke kerken een samenkomst organisteren. Deze begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Johanneskerk. Er is muzikale mederwerking van Soli Deo Gloria. Het thema is 'In vrijheid kiezen'.

Lees verderBereikbaarheid Kruiskerk vanaf 25 maart
Rondom de dienstenVanaf maandag 25 maart tot eind april voert de gemeente Heerde werkzaamheden uit aan de B. van Dijklaan. Er wordt nieuwe riolering gelegd en de bestaande asfaltverharding wordt vervangen door straatstenen. Tijdens de werkzaamheden is de Kruiskerk en het Kruispunt bereikbaar vanaf het parkeerterrein van het gemeentekantoor.

Lees verderLaatste inzameling goederenactie Oekraine op 26 april
Rondom de dienstenOok in 2019 hopen onze broeders en zusters in Oekraïne dat er weer vrachtwagens vol kleding en schoeisel naar Oekraïne zullen rijden. Zonder deze goederen is het voor hen moeilijker om hun evangelisatiewerk en diaconale werk handen en voeten te geven.
Wij hopen dat u ook dit jaar weer mee wilt doen! Hulp blijft hart nodig!

Lees verderDiensten archief
21 april
Ochtenddienst

Paasfeestdienst.Met muzikale medewerking van Christiaan Hoogers.

dienst achteraf beluisteren
21 april
Avonddienst

Heerde Zingt met Pasen. Living Letter uit Wapenveld komt met en voor ons zingen.
19 april
Avonddienst

Goede Vrijdag. We lezen uit het lijdensevangelie van Lucas en zingen hier liederen bij.

dienst achteraf beluisteren
18 april
Avonddienst

Witte Donderdag. Viering Maaltijd van de Heer.

dienst achteraf beluisteren
14 april
Ochtenddienst

dienst achteraf beluisteren
14 april
Avonddienst

Jongeren Sing-in op weg naar Pasen. Met muzikale medewerking van Seven.

dienst achteraf beluisteren
07 april
Ochtenddienst

Koffiedrinken na de dienst.

dienst achteraf beluisteren
07 april
Avonddienst

Liedje van verlangen. In deze dienst staat 'Goede Herder, als wij slapen' centraal.

dienst achteraf beluisteren
31 maart
Ochtenddienst

dienst achteraf beluisteren
31 maart
Avonddienst

Jongerendienst. Met muzikale medewerking van 'In Spirit United'

dienst achteraf beluistren

 
Toon meer diensten

Rondom de diensten

In april zitten we midden in het paasproject. De lijdens-tijd is  een bijzondere tijd. 7 april zijn de kinderen ’op kamp’. Dat is altijd een grote groep. We zullen ze ’s morgens missen en ook een deel van de ouders die die kinderen ophalen en daarbij de dienst van het kinderkamp meemaken. ‘s avonds zingen we deze zondag het liedje van verlangen: ‘Goede Herder, als wij slapen’. De week daarop is er op 14 april een Sing-in, samen met de 40-dagentijdcommissie en de jeugddienstcommissie.

21 april – dat is eerste Paasdag –is er om 19.00 uur een Paaszangdienst. Dit valt samen met Heerde zingt op zondag. Komt goed uit, want dan kunnen we mooi veel zingen. We mogen die avond rekenen op muzikale medewerking van Living Letter uit Wapenveld. Ze zijn zo vaak bij ons, dat het bijna onze huisband genoemd kan worden. Maar dat doen we de Petruskerk niet aan! 

Op 28 april was een jeugddienst gepland, maar omdat die nu samenvalt met de Sing-in, kunnen we er mooi een themadienst van maken: Koning bij de gratie Gods.

Zondag 5 mei is het niet alleen Bevrijdingsdag, maar hebben we ook een delegatie van onze zustergemeente uit Nunspeet te gast. Een kennismaking die we natuurlijk niet willen missen.

Op 4 mei organiseren de kerken de herdenkingssamenkomst in de Johanneskerk. Aanvang: 19.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid om aan te sluiten bij de stoet die naar het monument loopt.

U vindt de toekomstige diensten in de agenda (rechts) en de diensten die geweest zijn links onderaan. De diensten zijn via www.kerkdienstgemist.nl ook live en achteraf te beluisteren. Klik hiervoor op de link rechts boven op de pagina. U komt dan op een pagina waar zowel live meeluisteren/ kijken mogelijk is, maar ook oude diensten te beluisteren of te bekijken zijn.

Komende week:
26
Kledinginzameling Oekraïne
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:30 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 10:00 uur.

Kerkdienst
Kruiskerk - B. van Dijklaan
Aanvang: 19:00 uur.

vergadering zomeravondzang
Huiskamer
Aanvang: 19:30 uur.

Praatavond
Huiskamer
Aanvang: 19:30 uur.

Gemeentebrief:
Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang automatisch elke week onze gemeentebrief.